Articles

Servicii Xerox NonStop

carti de vizitaCarti de vizita

Logoprint va recomanda variante de cartii de vizita fata verso.Tiparind si pe verso a elementelor grafice si a unor informatii suplimentare (puncte de lucru, harti, etc.) cartonul devine mai rigid si ii da cartii de vizita o dinstinctie aparte.

Mape de prezentaremape de prezentare

Pentru toata gama de mape de prezentare Logoprint va prezinta si o lista cu produse complementare: carti de vizita, promotionale personalizate, coli cu antet, flyere , pliante, CD SI DVD personalizate standuri de expunere mape, printuri.

 

Afise si postere A4/A3afise si postere

La aceaste tipuri de afise si postere exterioare avem diverse materiale: autocolant, poliplan, mesh, hirtie foto, banner dubla fata, steag, frontlit, canvas, etc. in casete luminoase, bannere, pe cladiri. Finisaje leex: taiere, capsare, lipire, sunt gratis.

 

Printuri Flyere si Pliantepliante si flyere

Pentru o promovare eficienta si rapida, va recomandam flyerele, care trebuie sa comunice intr-un timp scurt mesajul.Logoprint va garanteaza o executie profesionala cu un impact mare al culorilor si al mesajului.

 

Printuri de mari dimensiuniprinturi de mar idimensiuni

Logoprint va obisnuit cu o mare varietate de solutii una dintre ele fiind printurile indoor(interior), de dimensiuni mari ce presupune suport de printare de un format mai mare de A3, materializate in bannere, postere, afise, stcikere, casete luminoase, filme translucente, roll-up-uri, panouri grafice, sisteme expozitionala,etc. executate pe diverse material in functie de aplicatiile dvs. cum ar fipolipropilena, autocolant, poliplan, hirtie foto, blacklit film , forex , mesh , etc.

 

 

Departament Productie

logoprint-casete-luminoase    agendepromotionale    distributiepliante    personalizareobiecte    personalizaresepci    personalizaretricouri

logoprint2distributie-plianteagende-promotionalepersonalizare-obiectepersonalizare-tricourisepci-personalizate